Armlift

Armlift

Door gewichtsverlies, zwangerschap of gewoon door het ouder worden kan de elasticiteit van de huid aangetast zijn.

De armlift is bedoeld voor mensen met veel huidoverschot omdat de huid vaak dun is en er nog weinig onderhuids vet aanwezig is.

Een armlift kan ook geholpen worden in combinatie met liposculptuur en/of liposuctie. Dit is de beste oplossing als u dikke armen heeft maar wel een goede elastische huid. Bent u benieuwd welk techniek bij u toegepast kan worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over.

Voordelen borstvergroting via Esthebeauty

 • Behandeling in een internationaal gecertificeerde kliniek
 • Artsen aangesloten bij ISAPS
 • Vooraf een duidelijk behandelplan en een prijsopgave
 • Voor- en nazorg in Nederland
 • Nederlandstalig hostess
 • Alle transfers (luchthaven-hotel-kliniek)
 • Geen wachtlijsten

Intake

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk dat u uw foto opstuurt of bij ons in Zaandam of Den Haag langskomt. Onze specialisten kijken zorgvuldig naar uw foto  waarna we binnen 24 uur een geheel vrijblijvend behandelplan opstellen.

In Turkije

Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en afhankelijk van uw behandelplan direct naar de kliniek of uw hotel gebracht.

In de kliniek krijgt u voor uw operatie een uitgebreid gesprek met onze chirurg. U bekijkt samen enkele foto’s zodat u vooraf al een goede indruk van de mogelijke resultaten krijgt. De arts waarmee u tijdens het consult heeft gesproken is altijd degene die de operatie zal uitvoeren. U krijgt dus niet ineens te maken met een andere arts. Dit is heel belangrijk, u moet immers het vertrouwen houden.

De operatie

Liften van de bovenarmen duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Onze chirurg gebruikt een moderne techniek waarbij de insnede aan de binnenzijde van de bovenarm wordt gemaakt. Hierdoor wordt er een betere lengte, breedte en kwaliteit van het litteken bereikt.

Een armlift in combinatie met een liposuctie of liposculpture duurt 1 uur. Bij deze operatie worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt waardoor de littekens nauwelijks of niet zichtbaar zijn.

Na de operatie

Familie en/of vrienden zijn welkom om u bij te staan tijdens uw ingreep. De privékamers zijn voorzien van een slaapbank waarbij er 1 plek is voor uw gezelschap. Dit is geheel kosteloos.

Voor deze ingreep verblijft u samen met uw gezelschap 1 dag in de kliniek.

Voordat u weer terugvliegt naar huis vindt er afhankelijk van uw operatie enkele na controles plaats. Onze hostess maakt een afspraak met u voordat u naar uw hotel wordt gebracht.

Klik hier voor Whatsapp
Armlift
 • 1

  Na uw aanvraag volgt een telefonisch of persoonlijk intakegesprek in Zaandam of Den Haag aangevuld met uw foto’s.

 • 2

  Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en direct naar de kliniek of uw hotel gebracht. Zij zal u de rest van uw reis bijstaan.

 • 3

  In de kliniek krijgt u voor uw behandeling een uitgebreid gesprek met onze specialist.

 • 4

  Behandelingen vinden plaats in een gecertificeerde kliniek en worden uitgevoerd door internationaal ervaren specialisten.

 • 5

  Na uw behandeling vinden er enkele nacontroles plaats en krijgt u garantie certificaten overhandigd. Bij terugkomst houden we intensief contact met u over de voortgang van uw herstel.

Neem contact op