Borstlifting

Borstlifting

Een borstlift operatie vereist een individuele aanpak. Het gaat met name om de gewenste maat na de ingreep. In sommige gevallen wordt er alleen overtollige huid weggenomen en de tepel verplaatst. Echter is het ook mogelijk dat inbrengen van een borstimplantaat het gewenste resultaat geeft. Naar aanleiding van uw foto zullen wij u een advies uitbrengen.

Voordelen borstlifting via Esthebeauty

 • Behandeling in een internationaal gecertificeerde kliniek
 • Artsen aangesloten bij ISAPS
 • Vooraf een duidelijk behandelplan en een prijsopgave
 • Voor- en nazorg in Nederland
 • Alle transfers (luchthaven-hotel-kliniek)
 • Geen wachtlijsten

Intake

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk dat u uw foto opstuurt of bij ons in Zaandam of Den Haag langskomt. Onze specialisten kijken zorgvuldig naar uw foto  waarna we binnen 24 uur een geheel vrijblijvend behandelplan opstellen.

Nadat we samen met u het behandelplan hebben doorgenomen, kunnen we uw reis inplannen. Indien gewenst kunt u bij ons een all-in pakket boeken.

In Turkije

Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalige hostess opgehaald en afhankelijk van uw behandelplan direct naar de kliniek of uw hotel gebracht.

In de kliniek krijgt u voor uw operatie een uitgebreid gesprek met onze chirurg. U bekijkt samen enkele foto’s zodat u vooraf al een goede indruk van de mogelijke resultaten krijgt. De arts waarmee u tijdens het consult heeft gesproken is altijd degene die de operatie zal uitvoeren. U krijgt dus niet ineens te maken met een andere arts. Dit is heel belangrijk, u moet immers het vertrouwen houden.

De operatie

De borstlift wordt altijd uitgevoerd onder algehele narcose en duurt ongeveer een uur. Via een snede rond de tepel wordt de tepel verplaatst en de overtollige huid verwijderd. Daarna zullen eventueel de borstimplantaten worden geplaatst.

De borstimplantaat wordt afhankelijk van uw lichaamsbouw en het soort implantaat voor of achter uw borstspier geplaatst.

Na de operatie

Familie en/of vrienden zijn welkom om u bij te staan tijdens uw ingreep. De privékamers zijn voorzien van een slaapbank waarbij er 1 plek is voor uw gezelschap. Dit is geheel kosteloos.

Na de ingreep verblijft u samen met uw gezelschap 1 dag in de kliniek.
De hechtingen die na de operatie worden gebruikt zijn oplosbaar. Deze hoeven niet meer uitgehaald te worden. U wordt na de operatie niet ingetapet, maar krijgt direct uw sportbeha aan. (sportbeha is inbegrepen bij de prijs).

Voordat u weer terugvliegt naar huis vindt er afhankelijk van uw operatie enkele na controles plaats. Onze hostess maakt een afspraak met u voordat u naar uw hotel wordt gebracht.

Klik hier voor Whatsapp
Borstlifting
 • 1

  Na uw aanvraag volgt een telefonisch of persoonlijk intakegesprek in Zaandam of Den Haag aangevuld met uw foto’s.

 • 2

  Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en direct naar de kliniek of uw hotel gebracht. Zij zal u de rest van uw reis bijstaan.

 • 3

  In de kliniek krijgt u voor uw behandeling een uitgebreid gesprek met onze specialist.

 • 4

  Behandelingen vinden plaats in een gecertificeerde kliniek en worden uitgevoerd door internationaal ervaren specialisten.

 • 5

  Na uw behandeling vinden er enkele nacontroles plaats en krijgt u garantie certificaten overhandigd. Bij terugkomst houden we intensief contact met u over de voortgang van uw herstel.

Neem contact op