Borstvergroting

Niet tevreden over uw borsten? Of heeft u na een zwangerschap of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten?

De keuze van de implantaat is heel erg belangrijk omdat u hiermee de nieuwe vorm van de borst bepaalt. U zult in overleg met onze chirurg een keus maken voor een ronde of een druppelvorm of voor een hoog of laag profiel. Onze kliniek maakt gebruik van de Mentor prothese. Deze hebben een soepele vaste vulling die natuurlijk aanvoelt.

Intake

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk dat u uw foto opstuurt of bij ons in Zaandam of Den Haag langskomt. Onze specialisten kijken zorgvuldig naar uw foto  waarna we binnen 24 uur een geheel vrijblijvend behandelplan opstellen.

Voordelen borstvergroting via Esthebeauty

 • Behandeling in een internationaal gecertificeerde kliniek
 • Artsen aangesloten bij ISAPS
 • Vooraf een duidelijk behandelplan en een prijsopgave
 • Voor- en nazorg in Nederland
 • Nederlandstalig hostess
 • Alle transfers (luchthaven-hotel-kliniek)
 • Geen wachtlijsten

In Turkije

Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en afhankelijk van uw behandelplan direct naar de kliniek of uw hotel gebracht.

In de kliniek krijgt u voor uw operatie een uitgebreid gesprek met onze chirurg. U bekijkt samen enkele foto’s zodat u vooraf al een goede indruk van de mogelijke resultaten krijgt. De arts waarmee u tijdens het consult heeft gesproken is altijd degene die de operatie zal uitvoeren. U krijgt dus niet ineens te maken met een andere arts. Dit is heel belangrijk, u moet immers het vertrouwen houden.

Over de operatie

Borstvergroting met siliconen implantaten is een van de meest voorkomende plastische chirurgie en wordt gebruikt om te herstellen of verbeteren van de vorm en de grootte van de borsten, meestal na het geven van borstvoeding, gewichtsverlies, hormonale onbalans, gevorderde leeftijd, enz.

Plaatsing van implantaten

Er zijn twee methoden voor het plaatsen van een implantaat: Boven de borstspieren of onder de borst spieren. Dit is geheel afhankelijk van wat de chirurg aanbeveelt.

Kwaliteit implantaat

Alle behandelingen in onze kliniek worden alleen uitgevoerd met de beste en fijnste kwaliteit implantaten van Mentor – VS MemoryGel met levenslange garantie voor vervanging. In de kliniek krijgt u de nodige stickers en kaarten voor elk implantaat.

Implantaat selectie

Siliconen implantaten bevatten hoog cohesieve siliconen met verschillende mate van samenhang en oppervlakte – textuur of zachtheid. Ze worden aangeboden in hoge, lage en medium profiel en verschillende grootte. Er zijn verschillende vormen zoals: teardrop (dat wil zeggen anatomische) of ronde. Uw chirurg zal u adviseren in het kiezen van uw implantaat. Dit is geheel afhankelijk van uw lichaam anatomie uw wens.

Klik hier voor Whatsapp

Voor de operatie

Vlak voor de operatie worden de nodige medische onderzoeken uitgevoerd. Je hebt eerst een gesprek met de chirurg. Hierna wordt u onderzocht door de chirurg.

10 dagen voor de operatie moet u stoppen met inname van aspirine, kruidenthee, vitaminen en bloedverdunners. 8 uur voor de operatie moet u stoppen met roken. U mag niets drinken en eten.

Risico’s

 Er zijn veel misvattingen over de mogelijke bijwerkingen van siliconen implantaten voor borstvergroting. Er is echter door een groot aantal medische studies aangetoond dat siliconen een veilig materiaal is dat niet tot een wijziging in de biologische functies van het lichaam veroorzaakt en dat het niet gerelateerd is aan borstkanker.

De operatie

Borstvergroting wordt uitgevoerd onder algehele verdoving en de operatie duurt meestal een uur. U verblijft 1 dag in de kliniek onder medische controle. De operatie wordt uitgevoerd met oplosbare hechtingen die worden geabsorbeerd door het lichaam en hoeven niet te worden verwijderd.

Familie en/of vrienden zijn welkom om u bij te staan tijdens uw ingreep. De privékamers zijn voorzien van een slaapbank waarbij er 1 plek is voor uw gezelschap. Dit is geheel kosteloos.

Voordat u weer terugvliegt naar huis vindt er afhankelijk van uw operatie enkele na controles plaats. Onze hostess maakt een afspraak met u voordat u naar uw hotel wordt gebracht.

Herstel

Na de operatie kunt u de volgende klachten ondervinden: tijdelijke bloeding, zwelling, aanzienlijke ongemak, pijn, tijdelijke verandering of verlies van gevoeligheid in de tepels en het omliggende gebied, gevoelloosheid, enz. Deze klachten zijn sterk in de eerste 2-5 dagen. Deze verdwijnen geleidelijk. In de meeste gevallen hersteld de gevoeligheid aan de tepel van 6 weken tot 6 maanden. In zeer zeldzame gevallen is er meer tijd nodig. Je mag weer aan het werk in 1-2 weken. U mag zware fysieke activiteiten na een maand uitvoeren en de littekens verdwijnen geleidelijk na een paar maanden tot een jaar. In de eerste maand moet je een speciale beha dragen. Het wordt aanbevolen dat u het langer draagt. Slapen op je buik is ten strengste verboden.

Voordelen borstvergroting via Esthebeauty

 • Behandeling in een internationaal gecertificeerde kliniek
 • Artsen aangesloten bij ISAPS
 • Vooraf een duidelijk behandelplan en een prijsopgave
 • Bij meerdere operaties krijgt u combinatiekorting
 • Voor- en nazorg in Nederland
 • Nederlandstalig hostess
 • Alle transfers (luchthaven-hotel-kliniek)
 • Geen wachtlijsten
Onze tarieven
 • 1

  Na uw aanvraag volgt een telefonisch of persoonlijk intakegesprek in Zaandam of Den Haag aangevuld met uw foto’s.

 • 2

  Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en direct naar de kliniek of uw hotel gebracht. Zij zal u de rest van uw reis bijstaan.

 • 3

  In de kliniek krijgt u voor uw behandeling een uitgebreid gesprek met onze specialist.

 • 4

  Behandelingen vinden plaats in een gecertificeerde kliniek en worden uitgevoerd door internationaal ervaren specialisten.

 • 5

  Na uw behandeling vinden er enkele nacontroles plaats en krijgt u garantie certificaten overhandigd. Bij terugkomst houden we intensief contact met u over de voortgang van uw herstel.

Neem contact op