Borstverkleining

Heeft u te zware borsten? Zijn uw borsten niet meer in verhouding dan de rest van uw lichaam? Ondervindt u ook nek en rug klachten? Dan is wellicht een borstverkleining of borstlifting wat voor u.

Door een borst verkleinende ingreep krijgen uw borsten een nieuwe vorm. Daarom is een borstverkleining meestal ook een borstlift. Een belangrijke voorwaarde is dat uw borsten volledig zijn volgroeid. Deze operaties zijn tot op hoge leeftijd mogelijk.

Voordelen borstverkleining via Esthebeauty

 • Behandeling in een internationaal gecertificeerde kliniek
 • Artsen aangesloten bij ISAPS
 • Vooraf een duidelijk behandelplan en een prijsopgave
 • Voor- en nazorg in Nederland
 • Nederlandstalig hostess
 • Alle transfers (luchthaven-hotel-kliniek)
 • Geen wachtlijsten

Intake

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk dat u uw foto opstuurt of bij ons in Zaandam of Den Haag langskomt. Onze specialisten kijken zorgvuldig naar uw foto  waarna we binnen 24 uur een geheel vrijblijvend behandelplan opstellen.

Nadat we samen met u het behandelplan hebben doorgenomen, kunnen we uw reis inplannen. Indien gewenst kunt u bij ons een all-in pakket boeken.

In Turkije

Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalige hostess opgehaald en afhankelijk van uw behandelplan direct naar de kliniek of uw hotel gebracht.

In de kliniek krijgt u voor uw operatie een uitgebreid gesprek met onze chirurg. U bekijkt samen enkele foto’s zodat u vooraf al een goede indruk van de mogelijke resultaten krijgt. De arts waarmee u tijdens het consult heeft gesproken is altijd degene die de operatie zal uitvoeren. U krijgt dus niet ineens te maken met een andere arts. Dit is heel belangrijk, u moet immers het vertrouwen houden.

De operatie

De borstverkleining wordt altijd uitgevoerd onder algehele narcose en duurt ongeveer anderhalf a twee uur.Tijdens de operatie zal een deel van het borstklierweefsel en huid worden verwijderd. Hierna wordt er een nieuw kleiner model borst gevormd. Tevens zal de tepel verplaatst worden. Bij de meeste technieken komt er een litteken in de huidplooi onder de borst en ééntje in verticale richting tussen de tepelhof en de plooi onder de borst. Onze chirurg zal u voor de operatie informeren over de techniek die haar het beste voor u lijkt.

Na de operatie

Familie en/of vrienden zijn welkom om u bij te staan tijdens uw ingreep. De privékamers zijn voorzien van een slaapbank waarbij er 1 plek is voor uw gezelschap. Dit is geheel kosteloos.

Na de ingreep verblijft u samen met uw gezelschap 1 dag in de kliniek.
De hechtingen die na de operatie worden gebruikt zijn oplosbaar. Deze hoeven er niet meer uitgehaald te worden. U wordt na de operatie niet ingetapet, maar krijgt direct uw sportbeha aan. (sportbeha is inbegrepen bij de prijs).

Voordat u weer terugvliegt naar huis vindt er afhankelijk van uw operatie enkele na controle’s plaats. Onze hostess maakt een afspraak met u voordat u naar uw hotel wordt gebracht.

Klik hier voor Whatsapp
 • 1

  Na uw aanvraag volgt een telefonisch of persoonlijk intakegesprek in Zaandam of Den Haag aangevuld met uw foto’s.

 • 2

  Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en direct naar de kliniek of uw hotel gebracht. Zij zal u de rest van uw reis bijstaan.

 • 3

  In de kliniek krijgt u voor uw behandeling een uitgebreid gesprek met onze specialist.

 • 4

  Behandelingen vinden plaats in een gecertificeerde kliniek en worden uitgevoerd door internationaal ervaren specialisten.

 • 5

  Na uw behandeling vinden er enkele nacontroles plaats en krijgt u garantie certificaten overhandigd. Bij terugkomst houden we intensief contact met u over de voortgang van uw herstel.

Neem contact op