Implantaten

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een “kunstwortel” waarop een kroon, brug of prothese geplaatst kan worden wanneer uw eigen tand of kies en wortel ontbreekt. De meeste implantaten bestaan uit titanium of zirkonium. Afhankelijk van uw budget kiest u de implantaat. Onze kliniek in Istanbul werkt met uitstekende Zwitserse kwaliteit implantaten van het topmerk Straumann en het Amerikaanse top kwaliteit Biomet 3I implantaten. Wanneer u in onze kliniek behandelt wordt krijgt u van onze implantoloog een certificaat waar u Internationaal de recht krijgt voor nazorg en garantie.

Voordelen implantaten via Esthebeauty?

 • 100% garantie op tandbehandelingen
 • Tot 70% besparen op uw behandeling
 • Hoogopgeleide en ervaren specialisten
 • Behandeling in een internationaal gecertificeerde kliniek
 • Voor- en nazorg in Nederland
 • Geen wachtlijsten

Hoe lang moet ik verblijven in Turkije?

Voor het plaatsen van een implantaat dient u 2x af te reizen naar Turkije. Voor beide reizen is een verblijf van 7 tot 10 dagen voldoende. Uw 1e reis krijgt u uw implantaten en afhankelijk van het helingsproces van de implantaat op het kaakbot gaat u na 2 à 3 maanden voor uw 2e reis terug naar Turkije om uw definitieve kroon te laten plaatsen. U kunt uw reis en verblijf door Esthebeauty laten regelen vanaf €399,-.  Alle transfers van de luchthaven naar uw hotel en kliniek worden door ons geregeld. Het is ook mogelijk om uw eerste reis naar Bodrum te gaan en uw tweede reis naar Istanbul.

Inbrengen van de implantaten

Het plaatsen van implantaten is een vrij eenvoudig proces. Als de verdoving ingewerkt is, zal er in het tandvlees een sneetje gemaakt worden. Op deze manier kan het kaakbot bereikt worden. In het kaakbot wordt een klein gaatje geboord en opgeboord tot de gewenste dikte en diepte. Dit is afhankelijk van de maat van het te plaatsen implantaat. Wanneer het implantaat in het kaakbot vastgeschroefd/geplaatst is, wordt deze afgesloten met een tijdelijke genezingskap. Per implantaat duurt het meestal niet langer dan 20 minuten.

 

Onze tarieven
 • 1

  Na uw aanvraag volgt een telefonisch of persoonlijk intakegesprek in Zaandam of Den Haag aangevuld met uw foto’s.

 • 2

  Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en direct naar de kliniek of uw hotel gebracht. Zij zal u de rest van uw reis bijstaan.

 • 3

  In de kliniek krijgt u voor uw behandeling een uitgebreid gesprek met onze specialist.

 • 4

  Behandelingen vinden plaats in een gecertificeerde kliniek en worden uitgevoerd door internationaal ervaren specialisten.

 • 5

  Na uw behandeling vinden er enkele nacontroles plaats en krijgt u garantie certificaten overhandigd. Bij terugkomst houden we intensief contact met u over de voortgang van uw herstel.

Neem contact op