Liposculptuur

Liposculptuur is een moderne en verfijnde vorm van liposuctie. Lipo (=vet) Sculpture (= vormgeven).

Liposculptuur is een techniek die wordt toegepast om contourverbetering te bereiken van delen van het lichaam waar zich een abnormale vetophoping bevindt. Bij vrouwen vooral rond de heupen, bovenbenen, buik en bovenarmen. Bij mannen meestal de buik, maag-en halsstreek. Ook billen, gezicht, enkels en knieën zijn plekken waar opgehoopt vet zich lastig laat verwijderen.

Voordelen liposculptuur via Esthebeauty

 • Behandeling in een internationaal gecertificeerde kliniek
 • Artsen aangesloten bij ISAPS
 • Vooraf een duidelijk behandelplan en een prijsopgave
 • Nederlandstalig hostess
 • Voor- en nazorg in Nederland
 • Geen wachtlijsten

Intake

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk dat u uw foto opstuurt of bij ons in Zaandam of Den Haag langskomt. Onze specialisten kijken zorgvuldig naar uw foto  waarna we binnen 24 uur een geheel vrijblijvend behandelplan opstellen.

In Turkije

Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en afhankelijk van uw behandelplan direct naar de kliniek of uw hotel gebracht.

In de kliniek krijgt u voor uw operatie een uitgebreid gesprek met onze chirurg. U bekijkt samen enkele foto’s zodat u vooraf al een goede indruk van de mogelijke resultaten krijgt. De arts waarmee u tijdens het consult heeft gesproken is altijd degene die de operatie zal uitvoeren. U krijgt dus niet ineens te maken met een andere arts. Dit is heel belangrijk, u moet immers het vertrouwen houden.

De operatie

De operatie wordt uitgevoerd met sneetjes van enkele millimeters en wordt het vet door middel van dunne naalden eruit gezogen.

Onze kliniek maakt gebruik van het moderne Vaser systeem. Het voordeel van dit systeem is dat de huid door de warmte van de sonde krimpt en strakker wordt. Bovendien krijgt u geen nieuwe vetophopingen, doordat nieuw vet gelijkmatiger over het lichaam wordt verdeeld.

Na de operatie

Familie en/of vrienden zijn welkom om u bij te staan tijdens uw ingreep. De privékamers zijn voorzien van een slaapbank waarbij er 1 plek is voor uw gezelschap. Dit is geheel kosteloos.
Na de ingreep verblijft u samen met uw gezelschap 1 dag in de kliniek.
Voordat u weer terugvliegt naar huis vindt er afhankelijk van uw operatie enkele na controles plaats. Onze hostess maakt een afspraak met u voordat u naar uw hotel wordt gebracht.

Klik hier voor Whatsapp
 • 1

  Na uw aanvraag volgt een telefonisch of persoonlijk intakegesprek in Zaandam of Den Haag aangevuld met uw foto’s.

 • 2

  Bij aankomst op de luchthaven wordt u door onze Nederlandstalig hostess opgehaald en direct naar de kliniek of uw hotel gebracht. Zij zal u de rest van uw reis bijstaan.

 • 3

  In de kliniek krijgt u voor uw behandeling een uitgebreid gesprek met onze specialist.

 • 4

  Behandelingen vinden plaats in een gecertificeerde kliniek en worden uitgevoerd door internationaal ervaren specialisten.

 • 5

  Na uw behandeling vinden er enkele nacontroles plaats en krijgt u garantie certificaten overhandigd. Bij terugkomst houden we intensief contact met u over de voortgang van uw herstel.

Neem contact op