De Procedure

Procedure

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk dat u uw foto opstuurt of langskomt voor een persoonlijk intakegesprek in Zaandam of Den Haag. Onze specialisten kijken zorgvuldig naar uw foto  waarna we binnen 24 uur een geheel vrijblijvend behandelplan opstellen. In het behandelplan zal het aantal noodzakelijke sessies vermeld staan (meestal 1 en max. 2 sessies).

Nadat we samen met u het behandelplan hebben doorgenomen, kunnen we uw reis inplannen.

Uw dagindeling in Turkije

Dag 1:
Bij aankomst in Istanbul wordt u opgehaald door onze Nederlandstalig hostess. Zij verwelkomt u namens Esthebeauty met een bord waar uw naam op staat vermeld. Zij begeleidt u samen met de chauffeur  naar uw hotel. De reistijd van de luchthaven naar uw hotel is ongeveer 30 minuten.

 Dag 2:
Vandaag wordt u op de afgesproken tijdstip door de hostess opgehaald. Het is aan te raden op tijd te gaan ontbijten en daarbij voldoende te eten alvorens u opgehaald wordt.

Voor deze dag kunt u het beste een blouse of een kledingstuk aantrekken wat gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Bij aankomst in de kliniek heeft u eerst een gesprek met de ISHRS arts. Uw hostess zal functioneren als tolk. Tijdens dit gesprek zal de dokter u vragen stellen betreft uw gezondheid en medicijngebruik. Tevens maakt hij foto’s van uw hoofd en u ondertekend een verklaring. Samen bespreken jullie nog een keer uw wensen en wellicht adviseert de arts nog enige toevoeging, bijvoorbeeld waar er nog meer grafts mogelijk zijn. Daarna wordt u meegenomen naar de behandelkamer waar u ( gemiddeld genomen ) 8 uur zult zijn.

Dag 3:
Deze dag heeft u tijd voor uzelf

Dag 4:
Vandaag wordt u nogmaals door uw hostess opgehaald en naar de kliniek gebracht.
In de kliniek krijgt u uitleg over het gebruik van de shampoo en lotion. De assistente demonstreert op uw hoofd  hoe de lotion en shampoo de komende 10 dagen gebruikt dient te worden. Ook wordt het verband verwijderd.

Daarna is alles achter de rug en ligt de discipline bij u voor een spoedig herstel.
Voor uw terugvlucht wordt u op een afgesproken tijdstip opgehaald van uw hotel en naar de luchthaven gebracht.

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Onbeperkt aantal grafts (maximale behandeling)
  • PRP behandeling na uw haartransplantatie voor een snellere en betere genezing
  • Retour vliegticket
  • Verblijf 3 nachten in Hotel Asia City Hotel in Istanbul
  • Alle transfers
  • Lunch
  • Medicatie
  • Lotion en shampoo
  • Nederlandstalig VIP hostess.
Onze tarieven

Hoe wordt een haartransplantatie uitgevoerd?

U zult kennis maken met een paar verschillende artsen. Zij hebben allen een eigen functie gedurende de dag.

Eerst wordt uw gehele hoofdhaar afgeschoren. Vervolgens worden de lijnen getekend waar het donorhaar getrokken wordt en waar de grafts komen. Dit laat uw arts u met een spiegel zien. Voor de eerste ingreep ligt u op uw buik op de behandelbank. Bij deze sessie zal de chirurg donorharen gaan uittrekken uit de achterkant van het hoofd, boven de nek.

Voor het uittrekken van de donorharen krijgt u ca. 7 verdovingspuitjes, die pijnlijk aan kunnen voelen. De arts zal na een pijncontrole, de haren gaan trekken. De donorharen worden ” 1 uit 5 ” getrokken. U zult hier dus later niets meer van zien. Deze sessie duurt ongeveer 2,5 uur.

Twee assistenten zitten in een hoek en bereiden de getrokken haren ( grafts ) voor. Deze zullen in de middag weer in het hoofd geplaatst worden. De arts zal u tijdens de behandeling vragen of alles goed gaat en of u pijn voelt. Wees eerlijk tegen uw arts als u enige pijn voelt of duizelig bent. Hij helpt u direct.

Nadat de donorharen eruit zijn getrokken kunt u rechtop zitten en u krijgt een lichte lunch ter plekke. Na de lunch is het tijd voor de transplantatie.

Ook nu krijgt u weer diverse verdovingsspuitjes in het gebied waar getransplanteerd gaat worden. De arts gaat vervolgens met een klein boorpennetje gaatjes in uw hoofdhuid maken. Dit voelt een beetje raar, maar doet geen pijn. Als het hele gebied klaar is, dan is het tijd voor het laatste deel waar u zo naar uitgekeken heeft. De haartransplantatie!

U krijgt een infuus in de arm. Twee artsen zullen de voorgeprepareerde haren één voor één in de gaatjes planten. Tot de laatste haar bent u nog zeker 5 uur zoet.
Na uw haartransplantatie krijgt u als extra een PRP behandeling voor een snellere en beter herstel.
Als alles klaar is, krijgt u een verband aan de achterzijde aangebracht. Als u gaat staan is duizeligheid normaal. Men zal u verzoeken uw hoofd zo min mogelijk te buigen voor de bloedtoevoer. Als laatste krijgt u medicatie en uitleg mee.

De medicatie bestaat uit:
Pijnstillers, antibiotica, anti zwelling en anti misselijkheid. Tevens krijgt u een speciale hoed met uw maat tegen zon en stof.

Het is belangrijk dat u de opdrachten van de arts naleeft om het herstelproces niet in gevaar te brengen. Na nog een sessie foto’s kunt u gaan.

U krijgt voor vertrek shampoo en lotion mee, welke u op dag 3 mee moet nemen bij het laatste bezoek aan de kliniek.

Extra Info

Na de behandeling heeft u korstjes ( bloedstolsels ) op het hoofd. Deze vallen er na verloop van tijd zelf af. Het is sterk af te raden om te krabben. Bij jeuk kunt u het beste er zachtjes op drukken.

Groeiproces

De getransplanteerde haren zullen na enkele weken uitvallen. Geen zorgen, dat moet ook. De wortels gaan nu 3-4 maanden in slaapmodus. Daarna zal het gaan groeien. En wel levenslang!
Donorhaar uit de achterkant van het hoofd is voor het leven in groei. Na 8-9 maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar waar u al zo lang naar uitgekeken heeft.

Voor- en nazorg