Haartransplantatie

Haartransplantatie

Tijdens een haartransplantatie worden haarzakjes vanuit het donorgebied weggehaald en elders op noodzakelijke gebieden op het hoofd weer geplaatst. Grafts of haarimplantaten oftewel geoogste haarzakjes worden weer teruggeplaatst op de kale plekken. Resultaten die behaald worden door middel van een haartransplantatie zijn blijvend met een levenslange garantie.

Haartransplantatie is momenteel erg populair onder de mensen. Voorheen 20 a 30 jaar geleden was de techniek niet goed ontwikkeld en was het erg prijzig. Haartransplantatie kosten liepen wel op tot 20- 30 duizend Gulden. Tegenwoordig met super veel technieken kan een haarimplantatie binnen een dag afgehandeld worden. Door de jaren heen heeft Turkije zich enorm ontwikkeld op dit gebied en is waanzinnig in trek. Haartransplantatie, plastisch chirurgie en tandzorg. Als m’n over cosmetic travel spreekt komt 9 van de 10 keer Turkije naar voren.

Haartransplantatie kosten

Dat het voorheen duur was weet iedereen, maar haartransplantatie in Nederland is vergeleken met Turkije nog altijd duur. Zelfs de techniek voor haarimplantatie is veel beter in Turkije. Esthebeauty doet niet alleen haartransplantatie in Turkije maar ook in Nederland. De kosten voor haartransplantatie in Nederland is vergeleken met alle andere klinieken en aanbieders is bij ons behoorlijk lager. Wij gebruiken bij voorkeur de gewenste techniek van onze cliënten welke in Nederland niet overal wordt aangeboden.

Haartransplantatie prijs die wij geven is op basis van onbeperkt aantal grafts, dit is niet gebruikelijk bij andere aanbieders. Bij hen krijgt u een prijs op basis van het aantal grafts. Naast het aantal onbeperkte grafts geven wij u een levenslange garantie. Uiteraard komt u bij ons ook niet te kort in de nabehandelingen, dit wordt in zorg uitgevoerd.

Haartransplantatie ervaringen

Onze cliënten hebben tot nu toe alle haartransplantatie ervaringen als positief ervaren en komen vaak terug voor plastisch chirurgie en tandzorg. Wij werken met de beste artsen in Turkije welke jaar in, jaar uit “awards” krijgen in hun branche.

haartransplantatie

Haartransplantatie in Nederland

Voor cliënten die graag een professioneel haartransplantatie behandeling in Nederland willen hebben wij hierom gekozen voor een kliniek in Nederland. Sinds enkele jaren hebben wij naast ons kantoor in Amsterdam ook een kantoor en kliniek in Den Haag. Hier kunt u terecht voor een haartransplantatie in Nederland. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een vrijblijvend haaranalyse en advies over een haartransplantatie in Turkije. Voor advies over tandzorg en plastisch chirurgie is het in Den Haag ook mogelijk.

Media

Haartransplantatie Turkije is hot item en de media is vol lof over ons, u kunt onze interviews luisteren op RTV Noord-Holland of lezen in het Algemeen Dagblad AD. Wij streven naar beter, zodat onze cliënten optimale behandeling krijgen. Daarom werken wij met de beste artsen, ons arts dit jaar door patiënten gekozen tot beste in zijn vak.

Eerlijk advies

Overweegt u of twijfelt u over een haartransplantatie, Tandzorg of een Plastisch Chirurgie u kunt ons te allen tijde raadplegen, wij geven altijd advies over de mogelijkheden. In sommige gevallen komt het voor dat uw haar niet geschikt is voor een behandeling. Omdat wij u 100% levenslange groeigarantie geven en dit te graag willen waarborgen voeren wij in gevallen van negatief advies de operatie niet uit. Mocht u voorbeelden van een groeiproces willen zien klik dan hier.

"Al vanaf dat ik op de site kwam had ik een goed gevoel bij deze kliniek.. en vanaf het consult tot de behandeling en tot ik thuis kwam is dat goede gevoel bevestigd! Hulya heeft mij persoonlijk begeleid en heeft dat super gedaan en heeft mij van begin tot het einde op mijn gemak gesteld. dus ik kan Esthebeauty alleen maar aanraden"

Esthebeauty

Uw specialist op het gebied van haartransplantatie, plastische chirurgie en tandzorg in Turkije.
Met een hecht team van tandartsen en specialisten staan we 24/7 klaar om u te ontzorgen van uw zoektocht naar een betaalbare en kwalitatieve behandeling in Turkije. Wij staan u bij van A t/m Z van vertrek tot aankomst in Nederland.
Wij adviseren uitsluitend behandelingen waar we achter kunnen staan. Wij respecteren uw keuze, en ondersteunen u tijdens het behandeltraject zo goed mogelijk.

Neem contact op

Direct contact? Whatsapp met Esthebeauty.

Wij beantwoorden graag snel en eenvoudig al uw vragen via Whatsapp.

Bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 08:30u - 22:00u
Whatsapp lijn: +31 618 24 00 99

Informatie aanvragen
Direct contact? Whatsapp met Esthebeauty.