Cosmetic travel team

Team Esthebeauty

Kwaliteit in cosmetic travel is ons gewoonte

Esthebeauty, focust zich op Cosmetic travel. Wij behandelen meer dan 3.000 patiënten op jaarbasis. Hiervoor werken wij met de beste artsen uit de wereld. Wij garanderen indien uw haaranalyse positief is beoordeeld 100% levenslange haargroei.

Cosmetic Travel is een breed begrip onder Cosmetic Travel valt Haartransplantatie, Tandzorg en Plastisch Chirurgie.

Ozlem Karabakal Directrice Esthebeauty

Hulya Başkan

Nederland
Hulya Başkan, is geboren op 14 februari 1981 in Tegelen Nederland. Zij is in 2000 afgestuurd als Doktersassistente op de Gilde opleidingen in Venlo.

Na haar opleiding heeft zij de eerste paar maanden gewerkt bij een huisartsenpraktijk in Reuver. Vervolgens is zij overgegaan naar ArboNed als keuringsassistente.

Turkije
In 2006 is zij getrouwd met een man uit Turkije en verhuisd naar de stad Izmir. De eerste 8 maanden hebben zij in Izmir gewoond, hierna verhuisd naar Istanbul hier zijn zij vanaf 2007 woonachtig.

Zij heeft in Istanbul 6 jaar lang gewerkt bij Agis Zorgverzekeringen (nu overgenomen door Achmea) als Supervisor.

Zij is moeder van 1 dochter geboren in 2009.

Hobbys: interior & styling, koken, reizen

Vraag een geheel gratis haaranalyse aan.

Haartransplantatie ervaring

Een greep uit 1 van de Whatsapp gesprekken met een klant:

“Ach, terug weer op  08.00 uur. Je kent het wel. Maar het is niet anders. Ik meende elk woord wat ik zei trouwens. Als je hiervandaan iemand naar Turkije stuurt voor iets alles behalve dagelijks kun je je voorstellen hoe zenuwachtig zo iemand is voor wat er komen gaat!?

Je kan je zoveel laten voorlichten wat je wilt, het idee dat je naar een ander land gaat waar je niets en niemand kent. En je kan duizend keer herhalen dat het allemaal zo goed geregeld is zijn maar woorden totdat je daadwerkelijk daar aankomt en ook daadwerkelijk meemaakt. Dat geldt ook voor de begeleiding daar. Je kan zeggen dat je daar bijgestaan gaat worden door….??

Wat in jou geval vond ik ten eerste je uitstraling, zo vriendelijk (al is dit hele gedoe natuurlijk zakelijk iets is) zag en voelde je aanwezigheid geen een moment zakelijk. Je was net een nichtje, familielid die mij kwam ontvangen. En vooral de dag van de haartransplantatie dat ik op me buik lag en niets en niemand zag, het horen van je stem dat je er was, dat ik niet alleen was, dat gevoel was zo fijn, vertrouwd, dat ik niet alleen was … Misschien klinkt het heel zweverig, maar dat je over mij waakte. Dit gevoel kan je niet vanzelfsprekend geven! Geloof me. 

Voordat ik er heen ging, ondanks alle beloftes best wel angstig. Nu zou ik er zo weer heen willen  (stel dat het nodig zou zijn). Dat heb ik hier ook tegen de super Zusters van Esthebeauty ook gezegd. Gister vroeg ze nog om een foto of het goed ging, dus heb weer een foto gestuurd.

Je bent een warme, hartelijke geweldige  slimme meid. Het gaat je goed en nu nog beter en best.”

""Al vanaf dat ik op de site kwam had ik een goed gevoel bij deze kliniek.. en vanaf het consult tot de behandeling en tot ik thuis kwam is dat goede gevoel bevestigd! Hulya heeft mij persoonlijk begeleid en heeft dat super gedaan en heeft mij van begin tot het einde op mijn gemak gesteld. dus ik kan Esthebeauty alleen maar aanraden""

Op de koffie bij Esthebeauty

Wij staan u graag te woord en gaan graag in gesprek met u. U krijgt persoonlijk advies over de mogelijkheden van plastisch chirurgie, tandzorg en haartransplantatie. Wij bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden die uitgevoerd kunnen worden. Uiteraard kunt u ook een persoonlijk gesprek aangaan met een van onze artsen, dit kan een keer per kwartaal.

Zodra u een vrijblijvende afspraak maakt, regelen wij een persoonlijk ontvangst met een lekker kopje koffie!

Neem contact op

Direct contact? Whatsapp met Esthebeauty.

Wij beantwoorden graag snel en eenvoudig al uw vragen via Whatsapp.

Bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 08:30u - 22:00u
Whatsapp lijn: +31 618 24 00 99

Informatie aanvragen
Direct contact? Whatsapp met Esthebeauty.