Drijfveren

Ozlem_ foto

 

Steeds meer mensen overwegen om een medische behandeling zoals een neuscorrectie, tandbehandeling of een haartransplantatie in het buitenland te ondergaan. Waarom? De lagere kosten spelen hierbij een grote rol maar ook het vooruitzicht om een vakantie te combineren met een ingreep is voor veel mensen een drijfveer. Wat jou drijfveer ook is, het belangrijkste is dat je je veilig voelt.

Als één van de oprichters van Esthebeauty wil ik graag in deze blogpost vertellen wat mijn drijfveer is geweest om dit werk te doen.

Enkele jaren geleden heb ik samen met mijn zusje de 1e generatie Turkse mensen in Nederland die een taalbarrière hebben begeleidt naar Turkije. Dit zijn voornamelijk Turkse ouderen geweest die met hun medische klachten nagenoeg niet of op de juiste manier met hun arts konden communiceren.

Om deze patiënten te voorzien in hun medische behoefte zijn we begonnen om ze te begeleiden naar geschikte zorgaanbieders uit ons netwerk bestaande uit JCI geaccrediteerde privé klinieken en ziekenhuizen in Turkije.

Dat de zorg in Turkije goed is wist ik wel, alleen wat me opviel waren de volgende punten:

Mijn ambitie was nu geboren! Onze jarenlange ervaring in de medische zorg en de goede prijs- kwaliteitsverhouding in Turkije zouden we voor een ieder in Nederland toegankelijk maken.

Last but not least, wil ik nog een tip geven waar je op moet letten als je voor een behandeling kiest in het buitenland :

Veel liefs,

Özlem Karabakal