FAQ

FAQ

Graag beantwoorden wij hier het meest gestelde vragen over haartransplantatie.

Hoe lang duurt een haartransplantatie?

Behandeling duurt 1 dag tussen de  7 a 8 uur. Eerste 4 uur worden de grafts eruit gehaald (duur 3-a 4 uur) daarna volgt de implantatie. Dit duurt ongeveer ook 4 uur. U dient 4 dagen, (3 nachten) te verblijven in Istanbul. Dit ziet er als volgt uit: bijvoorbeeld maandag vertrek, dinsdag de behandeling, woensdag een rustdag, donderdag is de wasdag en wordt u naar de luchthaven gebracht.

Is een Haartransplantatie pijnlijk en word ik verdoofd?

Het hoofd wordt plaatselijk verdoofd, deze prikjes zijn zeer pijnlijk. Na de verdoving verloopt  de behandeling nagenoeg pijnloos. U kunt tijdens de behandeling bijvoorbeeld een film kijken, muziek luisteren, of gewoon slapen.

Bij Esthebeauty kunt u ook tegen betaling een pijnloze verdoving kiezen.

Welke methode gebruiken jullie?

Wij gebruiken de FUE methode en ook de laatste nieuwste methode de FUE Sapphire techniek. Hierbij worden de grafts (haarzakjes) uit het achterhoofd van het haar eruit gehaald. Echter gebruiken we bij het openen van de kanalen bij de FUE Sapphire een kristallen mesje ipv de standaard mes welke bij de FUE methode wordt gebruikt.  Voordeel van de FUE Sapphire is dat we de huidweefsel minimaal beschadigen en de haarzakjes beter op zijn plek komen waardoor we een haardichtheid van 97% garanderen.

Vanaf wanneer kan ik mijzelf weer vertonen?

Ongeveer op de 10e dag verdwijnen de korstjes en is het donorgebied (achterkant van uw haar) al gegroeid en is er niets meer te zien zowel op de voorkant als de achterkant van het haar.

Houd ik er grote littekens over aan een haartransplantatie?

Nee, helemaal niet. Bij de Fue Sapphire techniek wordt elk haartje afzonderlijk verplaatst en hoeven er geen mesjes of hechtingen gebruikt te worden. Hierdoor zullen er dus geen littekens ontstaan. We kunnen zelfs met de nieuwste FUE Sapphire techniek de littekens, ontstaan door eerdere operaties corrigeren.

Is het resultaat blijvend?

Het resultaat van de getransplanteerde haren is voor altijd. Alle patiënten die een haartransplantatie ondergaan ontvangen een garantie. Onze experts garanderen dat minimaal 95% van de getransplanteerde haren overleeft.

Wat kost een haartransplantatie?

Bij Esthebeauty hanteren we een All-in prijs van € 3500,- euro. Hier zit alles in. Onbeperkt aantal grafts, retourvliegticket, 3 nachten verblijf hotel, medicatie, alle transfers, , lotion en shampoo, 1x PRP behandeling in Turkije, Nederlandstalige hostess met een medische achtergrond die u begeleidt, 1 jaar lang nacontrole in Nederland.

Kan ik ook een haartransplantatie ondergaan zonder het haar te scheren?

Dat kan zeker. Met de Direct Hair Implant kunnen we de haartransplantatie zowel met scheren als zonder scheren bij u uitvoeren. Dit is vooral handig voor degene die bijvoorbeeld representatieve baan hebben of voor degene die niet geschoren willen worden.

Is iedereen geschikt voor een haartransplantatie?

In principe kunnen zowel mannen als vrouwen met haaruitval of haarproblemen behandeld worden. Mits het donorgebied dit toe laat. Dit kunnen we beoordelen tijdens een intake gesprek. In enkele situaties raden we de haartransplantatie af, bijvoorbeeld door onvoldoende donorgebied of omdat u jong bent.

In het verleden heb ik bij een andere kliniek een haartransplantatie laten doen, kan ik door jullie nog behandeld worden?

In principe is dit geen probleem, echter dienen we wel het donorgebied te controleren of dit niet beschadigd is. Hier kunnen we kosteloos een haaranalyse voor doen.

Waarin onderscheidt Esthebeauty zich van andere klinieken?

De haartransplantatie kliniek van Esthebeauty is in 2017 uitgekozen tot de Best Winner Award artsen en kliniek in Istanbul.

Het Algemeen Dagblad heeft hierover in augustus 2017 een artikel over geschreven. We worden als een professionele organisatie beoordeeld met oog voor de behandeling én de mens.

Hoe ziet het met de betaling en kan ik dit in termijnen voldoen?

U dient een deelbetaling in Nederland vooraf te voldoen om uw behandeling vast te zetten. Andere deel kunt u vóór de behandeling de kliniek in Istanbul in contanten betalen. Betaling kunt u ook in termijnen voldoen echter dient het gehele bedrag voor uw vertrek binnen te zijn bij ons.

Hoe snel kan ik terecht voor een haartransplantatie?

Wij hebben geen wachtlijsten. U kunt vrij snel terecht. Er is tevens de mogelijkheid om in het weekend behandeld te worden. Bijvoorbeeld vrijdag vertrek, zaterdag behandeling, zondag rustdag, maandag wordt uw haar gewassen en kunt u in de avond vertrekken.

Wat houdt een nacontrole in?

Wij houden nauw contact via whats app en vragen regelmatig om foto’s te sturen. Op de 10e of 11e dag vragen wij foto’s om te kijken of de korstjes zijn verdwenen, daarna elke 2 maanden weer. Na 4-5 maanden wordt u verzocht om naar onze kantoor in nederland te komen zodat we opnieuw foto’s maken en kunnen controleren hoe het groeiproces verloopt.

Mag ik iemand meenemen?

U kunt altijd iemand meenemen. Degene dient alleen zijn vliegticket te betalen. Op basis van een 2 persoonskamer kan degene kosteloos bij u in de kamer verblijven.

Wat is een PRP behandeling?

PRP staat voor : Platelet Rich Plasma, oftewel het bloedplasma dat rijk is aan bloedplaatjes. PRP wordt door middel van een centrifuge uit uw eigen bloed gewonnen en vervolgens met speciale scheidingsgel gecentrifugeerd. Na enkele minuten is het PRP gescheiden van de rode bloedcellen en wordt dit geïnjecteerd in uw hoofdhuid.

Is de PRP behandeling veilig?

Ja, PRP wordt verkregen met je eigen bloed en weer aangebracht waar dit nodig is. Hierdoor dus ook geen risico’s.

Wanneer wordt een PRP uitgevoerd?

Het kan direct na een haartransplantatie uitgevoerd worden, dit verbetert de kwaliteit van zowel het getransplanteerde haren als ook het aanwezige haar. Maar ook bij haarproblemen waarbij er geen haartransplantatie is uitgevoerd kan een PRP baat hebben.

Haartransplantatie in Nederland

Voor cliënten die graag een professioneel haartransplantatie behandeling in Nederland willen hebben wij hierom gekozen voor een kliniek in Nederland. Sinds enkele jaren hebben wij naast ons kantoor in Amsterdam ook een kantoor en kliniek in Den Haag. Hier kunt u terecht voor een haartransplantatie in Nederland. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een vrijblijvend haaranalyse en advies over een haartransplantatie in Turkije. Voor advies over tandzorg en plastisch chirurgie is het in Den Haag ook mogelijk.

Media

Haartransplantatie Turkije is hot item en de media is vol lof over ons, u kunt onze interviews luisteren op RTV Noord-Holland of lezen in het Algemeen Dagblad AD. Wij streven naar beter, zodat onze cliënten optimale behandeling krijgen. Daarom werken wij met de beste artsen, ons arts dit jaar door patiënten gekozen tot beste in zijn vak.

Eerlijk advies

Overweegt u of twijfelt u over een haartransplantatie, Tandzorg of een Plastisch Chirurgie u kunt ons te allen tijde raadplegen, wij geven altijd advies over de mogelijkheden. In sommige gevallen komt het voor dat uw haar niet geschikt is voor een behandeling. Omdat wij u 100% levenslange groeigarantie geven en dit te graag willen waarborgen voeren wij in gevallen van negatief advies de operatie niet uit. Mocht u voorbeelden van een groeiproces willen zien klik dan hier.

"Al vanaf dat ik op de site kwam had ik een goed gevoel bij deze kliniek.. en vanaf het consult tot de behandeling en tot ik thuis kwam is dat goede gevoel bevestigd! Hulya heeft mij persoonlijk begeleid en heeft dat super gedaan en heeft mij van begin tot het einde op mijn gemak gesteld. dus ik kan Esthebeauty alleen maar aanraden"

Esthebeauty

Uw specialist op het gebied van haartransplantatie, plastische chirurgie en tandzorg in Turkije.
Met een hecht team van tandartsen en specialisten staan we 24/7 klaar om u te ontzorgen van uw zoektocht naar een betaalbare en kwalitatieve behandeling in Turkije. Wij staan u bij van A t/m Z van vertrek tot aankomst in Nederland.
Wij adviseren uitsluitend behandelingen waar we achter kunnen staan. Wij respecteren uw keuze, en ondersteunen u tijdens het behandeltraject zo goed mogelijk.

Neem contact op

Direct contact? Whatsapp met Esthebeauty.

Wij beantwoorden graag snel en eenvoudig al uw vragen via Whatsapp.

Bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 08:30u - 22:00u
Whatsapp lijn: +31 618 24 00 99

Informatie aanvragen
Direct contact? Whatsapp met Esthebeauty.