Kwaliteit & hygiëne

Kwaliteitscontrole

Om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, worden bij onze kliniek regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd. Ook bezoekt het Turkse ministerie voor de Volksgezondheid regelmatig de kliniek om te kijken of het volledig voldoet aan de eisen. Op deze wijze garanderen wij de hoogst mogelijke kwalitatieve zorgverlening voor u.

Hygiëne

Alle faciliteiten, materialen en middelen voldoen aan de strenge eisen die het Turkse ministerie voor de Volksgezondheid stelt. De kliniek is in het bezit van ISO 9001: 2008 certificaat.

Onze kliniek heeft het steriliseren van instrumenten en materialen uitbesteed aan gespecialiseerde sterilisatiebedrijven. Deze bedrijven staan onder periodieke controle van de Inspectie voor de Volksgezondheid, zodat de kwaliteit van hun diensten gewaarborgd is.

JCI – Kwaliteitskeurmerk

Onze klinieken zijn voorzien van JCI- Kwaliteitskeurmerk en dit wordt enkel toegekend aan de ziekenhuizen die voor meer dan 1300 criteria score behalen.

De meetpunten hebben niet alleen betrekking op de zorg zelf maar ook op infrastructuur, HR-beleid, schoonmaak, hygiëne e.d. De JCI-normen zijn gericht op het verzekeren van excellente zorg in een veilige ziekenhuisomgeving. Centraal in elke norm staat de veiligheid van de patiënt, medewerker en bezoeker.

Lidmaatschap voor Plastisch Chirurgen

– EPCD – Turkish Association of Aesthetic Plastic Surgery
– IPRAS – International Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery
– UEMS – The European Union of Medical Specialists
– ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery

Over ons kliniek