Professioneel haartransplantatie in Turkije of Nederland

Haartransplantatie in Turkije of Nederland

Buiten de haartransplantatie in Turkije voeren wij sinds kort ook haartransplantaties uit in Nederland. Dit zodat onze cliënten toch een keuze hebben zodat ze kunnen kiezen of ze een behandeling haartransplantatie in Turkije of Nederland willen. Als u toch een haartransplantatie Turkije wil laten doen beschikken wij over een all-in-pakket en voor een haartransplantatie in Nederland hebben wij een onbeperkt aantal graft pakket.

In ons kliniek werken wij met de beste artsen van Europa, welk meer dan 3000 haartransplantaties per jaar verrichten. De haartransplantatie behandelingen en nazorg vinden plaats in Den Haag. De haartransplantatie in Nederland wordt indien gewenst uitgevoerd met de meest nieuwste VU techniek in de wereld. Dit wordt Direct Hair Implant genoemd en de graft wordt direct met de Choi Pen Implanter geïmplanteerd. Onze gespecialiseerde artsen zijn de beste en een merk op hun vakgebied geworden. De jarenlange ervaring van onze artsen hebben als resultaat duizenden tevreden cliënten opgeleverd. Dit te meer als reden om voor EstheBeauty als zekerheid te kiezen. De haartransplantaties worden in Nederland verricht in onze kliniek te Den Haag. U krijgt alvorens de operatie een gratis haaranalyse na deze check hoort u van ons of u voor een haartransplantatie in aanmerking komt.

U krijgt bij ons:

Vip arrangement haartransplantatie Turkije

Kwaliteit in haartransplantatie is ons gewoonte

EstheBeauty, gericht op haarimplantaties in Nederland en Turkije. Wij behandelen meer dan 3.000 patiënten op jaarbasis op ons locatie in Den Haag. Hiervoor werken wij met de beste artsen uit de wereld. Wij garanderen indien uw haaranalyse positief is beoordeeld 100% levenslange haargroei.