PRP behandeling

PRP behandeling tegen haaruitval

Weet jij eigenlijk dat jouw eigen bloed een enorme hoeveelheid cellen aan groeifactoren bevat? Hierdoor kunnen wij, door het injecteren van je eigen bloed, kaalheid en dunner wordend haar weer herstellen. Dit is een PRP behandeling tegen haaruitval.

PRP staat voor : Platelet Rich Plasma, oftewel het bloedplasma dat rijk is aan bloedplaatjes.

 Hoe werkt het?

PRP wordt door middel van een centrifuge uit het eigen bloed van de patiënt gewonnen. Bij de patiënt wordt er bloed afgenomen en wordt dit met een speciale scheidingsgel gecentrifugeerd. Na enkele minuten is het PRP gescheiden van de rode bloedcellen.

Vervolgens worden de geconcentreerde cellen door middel van een injectie weer aangebracht in de hoofdhuid van de patiënt. Dit zorgt ervoor dat de haarwortels worden geactiveerd. De haarwortels worden weer gezonder en je haar kan hierdoor herstellen.

PRP behandeling na een haartransplantatie

Je kan tevens baat hebben bij een PRP behandeling als je een haartransplantatie hebt gehad. Het zorgt er namelijk voor dat de overlevingskans van de grafts groter wordt. Bovendien is er sprake van een snellere en betere genezing. Om deze redenen krijg je bij Esthebeauty na een haartransplantatie ook direct 1 sessie PRP behandeling.

Is de behandeling veilig?

Ja, PRP wordt verkregen met je eigen bloed en weer aangebracht waar dit nodig is. Hierdoor dus ook geen risico’s.

Resultaten na een PRP behandeling

De behandeling heeft voor een ieder een ander effect. Het zorgt ervoor dat haaruitval wordt afgeremd of mogelijk helemaal wordt gestopt. Bij sommige patiënten wordt het haar zelfs aanmerkelijk dikker. Dit is nogmaals erg afhankelijk van hoe sterk de haaruitval is.

Voordelen PRP-behandeling:

  • Bevordert de groei van het haar
  • Kan ook toegepast worden na een haartransplantatie
  • Stimuleert de groei van de haarfollikel
  • Helpt voor een snelle genezing na een haartransplantatie
  • Geen risico’s
  • Zorgt dat de haarzakjes sterker worden
  • Verbetert beschadigd en dun haar
  • Een preventieve werking bij haaruitval
Meer informatie PRP
PRP behandeling tegen haaruitval PRP behandeling tegen haaruitval

Hoeveel sessies en welk tarief?

De frequentie van de behandeling is afhankelijk van de haaruitval en of het een gecombineerde behandeling met een haartransplantatie betreft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via aanvragen@esthebeauty.nl of stuur een Whatsapp naar 06-24510721.

 

Prijs per behandeling:

 

In ons kliniek in Den Haag: € 350,-

 In ons kliniek in Turkije:    € 250,-

Neem contact op
Hoeveel sessies en welk tarief?