Procedures

Consult

Iedere behandeling wordt voorafgegaan door een intensief gesprek. Na uw aanvraag volgt een telefonisch of persoonlijk consult in Koog aan de Zaan. Tijdens het consult wordt uw situatie en wensen besproken. Eventueel aangevuld met uw recente röntgen van uw kaak (OPG). Wij zullen ook vragen naar uw gezondheid, uw medische achtergrond en welke medicijnen u gebruikt. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Wij leggen uw specifieke situatie voor aan onze specialisten waarna u binnen 24 uur  een behandelplan en een prijsopgave van ons ontvangt.

Inplannen reis

Nadat we samen met u het behandelplan hebben doorgenomen kunnen we uw reis inplannen. Wij bieden u een all-in pakket aan incl. reis, vlucht en transfer. Wij werken met verschillende reisorganisaties en vliegtuigmaatschappijen waardoor we uw reis zo goedkoop mogelijk kunnen aanbieden.

Vertrek

Bij uw vertrek naar Turkije krijgt u van ons een informatie map mee met daarin uw weekplanning van uw reis. Tevens kunt u in deze map belangrijke telefoonnummers en de bezienswaardigheden vinden welke u gezien moet hebben voor uw terugvlucht. Wij streven er naar dat de kwaliteit van uw reis en verblijf net zo hoogwaardig is als de kliniek waar u behandeld gaat worden.

In Turkije

Op het vliegveld in Turkije wordt u verwelkomd door een Nederlandstalige hostess. De hostess verzorgt uw transfer naar het hotel en zal u tijdens uw reis een VIP begeleiding geven. Onze hostess staat gedurende uw verblijf 24/7 tot uw beschikking. Op de dag van de behandeling wordt u opgehaald van uw hotel en weer teruggebracht. De rest van de dagen kunt u genieten van uw vakantie.

Nazorg

Mocht u naar aanleiding van uw behandelingen ongemak ervaren neem dan gerust contact met ons op. Wij overleggen dit met onze specialist en indien nodig kunt u in Nederland terecht voor nazorg in ons tandheelkundig kliniek in Amsterdam. Deze kosten worden door ons vergoed.

Bekijk ook Reis en Verblijf
Consult